Naast onze catering en festivals verzorgen wij ook workshops pizza's bakken vanuit onze foodtruck!
Na de ontvangst met een heerlijke prosecco of een italiaans biertje en een korting uitleg over het ontstaan van de pizza nemen we u en uw gasten mee in het ontstaan van de pizza. Van de bereiding van de bodem tot het snijden en uitserveren van de pizza.
Omdat "di bodem" niet van "Carton" is nemen wij uiteraard de verse, voorbereide deegballen mee. We zullen natuurlijk wel laten zien hoe de bodem tot stand komt maar door de rijstijd is het live maken van deeg nagenoeg niet mogelijk.
Nadat er uitgebreid is stilgestaan bij het maken van het deeg maken we samen de saus en de "mis en place" om vervolgens over te gaan tot het creëren van uw eigen pizza's.
In overleg met u kijken we samen naar de gewenste ingrediënten.
Onze pizza workshops zijn te boeken voor groepen vanaf 10 personen.
1-10 personen hiervoor geldt ons minimum starttarief vanaf € 350-
11-20 personen € 25,- per persoon, gerekend bovenop het starttarief
21-40 personen € 20,- per persoon, gerekend bovenop het starttarief
Vanaf 41 personen in overleg.
Of het gaat om een zakelijk evenement of een vrijgezellenfeest, wij zorgen voor een gepaste sfeer.
Wilt u een workshop met minder dan 10 personen en wilt u onze Pizzabak boeken? Dat kan ook. In dat geval wordt een minimaal tarief vanaf € 350,- gerekend.